Ihan aluksi,mulla oli eilen joulu.Sain ensimmäisen salaisen jouluystävä pakettini.Ja tälläkin kerralla lahjat osu ja upposi.Vuodesta 2012 ollut mukana ja joka ikinen vuosi ystävät osaavat yllättää aina vaan positiivisemmin.

Paketti oli itsestään paketoitu jo lähetys vaiheessa aivan ihanaan ruskeaan paperiin lahjanaruja myöden.Kotiin kun pääsin niin sentäs näistä vuosista oppineena muistin ja ennenkaikkea MALTOIN availla kaikessa rauhassa sekä fiilistellä papereita jotka olivat niin jouluisia kuin vain vai olla.

unnamed2.jpg  unnamed4.jpg

unnamed3.jpg

Tuo tonttupussi oli aivan ihana!Tuli mieleen ihan ne lapsuusajan joulut päiväkodissa kun siellä jaettiin tuontapaisia joiden sisällä oli sitten rusinoita,mandariini ja jokin karkki.

Ja sitten itse sisälmyksiin:

unnamed4.jpg  unnamed5.jpg

Paketeista löytyi punaisia tuikkuja,niin jouluisia ja parasta eivät tuoksu miltään.Vielä pari viikkoa odottelen ja sitten alan polttaa niitä.Sopii myös hyvin mun tämän vuoden jouluväreihin.Paketista kuoriutui myös mini lumiukkosuklaata,valillan servettejä sekä aivan ihana punainen lyhty,johon saa sisälle kynttilän palamaan.

unnamed6.jpg

Aivan ihanan iso kiitos ystäväiseni tästä paketista!Kyllä oli niin minun näköiseni lahja että ei osaa muuta kuin kiittää....KIITOS,KIITOS :D

Sitten hiukka fiilistelyä nimittäin Vantaalle satoi ensilumi 2.11.2016,aivan mahtava fiilis oli kun päivällä satoi lunta koko päivän ja illalla kaikki oli valkoista.Johan se mun etsitty joulu fiilis alkoi nostaa päätään ja pitihän se hiukka kotiin laitella tunnelmaa...

unnamed.jpg

unnamed1.jpg