Heti alkuksi hyvää isänpäivää kaikille isille.Oma isä on nukkunut pois jo yli 20-vuotta sitten.Meidän perheessä isänpäivä on juhla mutta ei niin jäykkä juhla.Aamulla tietenkin kahvit keitetään ja loppupäivä saa tehdä mitä haluaa päätti lähteä omalle tallille rakentelemaan autoja.

Itselle isänpäivä tarkoittaa että seuraavalla viikolla saa alkaa laittaa kotia joulukuntoon.Varmaan viikolla pestä loput ikkunat ja ainakin olohuoneeseen ja keittiöön laitella valoja ja verhoja.Vähän kyllä tuo sää latistaa tunnelmaa,kyllähän sitä nyt marraskuussa haluisi että maa olisi valkoinen.

Meillä on esillä jo yksi valo.Kissa rikkoi tänä aamuna olohuoneesta meidän pöytävalon ja katsoin että nythän on hyvä syy nostaa adventtikynttelikkö esille.Ostin aikoinaan kyseisen valon alennusmyynneistä 5 eurolla.Halpa oli.Pitkään mietin että mihin sen tänä vuonna laitan koska viimejoulun se vietti laatikossa,mutta kiitos viirulle paikka löytyi sitten olohuoneesta.

IMG_11371.jpg

IMG_11401.jpg

Yksi päivä kirjoittelin ja mietin että koska alkaa kaupoissa joulunavaukset.Noh Jumbossa se on 14.11 eli ensiviikolla sieltä saattaa siis bogailla kaikkia joulu juttuja.Jännä nähä millainen joulu sinne tänä vuonna rakennetaan.

Tokamannilla odotti myös kiva ylläri kun astui sisään:

IMG_11351.jpg