Pitkä tauon jälkeen tulin tänne kurkkimaan ja voih mikä yllätys odotti. Olin saanut jälleen tunnustuksen eräältä ihanalta blogin pitäjältä. Kiitos paljon:  katevaemanta.vuodatus.net/

 

Nyt minun tulisi kertoa itsestäni 8 totuutta..jaiks...;)

 

PERHE: On minulle kaikki kaikessa. Perheeseeni kuuluu 2poikaa,ukkeli ja kissa neiti.Omistan myös 3veljeä joista jokaisella on paikka sydämmessäni.

 

PUUTARHURINA: En ole yhtään puutarhuri tyyppiä.Omistan ison terassin joka vuorattu siis vaan puulla.Kukkia ei ole kun en niitä jaksaisi hoitaa.Laiska olen.Aina sitä haaveilee että olisi hienoa omistaa iso piha ja hieno puutarha mutta ei. Korkeintaan terassipöydälle ostan kukan ja muutaman mansikka-amppelin saatan ostaa johonkin kiikkumaan.

 

KÄSITYÖ:  Niissäkin olen aika peukola keskellä kämmentä. Napit osaan ommella kiinni mutta siihen se jääkin. Olisi ihana osata kuntoo sukkia,lapasia mutta ei mun hermoilla. Kaikki ostetaan kaupasta mitä tarttee.Harmi kun ei aikanaan nähnyt vaivaa ja opetellut kutomaan edes,pitäsköhän sitä tässä aikuisiällä opetella.

 

HERKUTTELU: Voi sen taidon osaan. Rakastan suklaata,voikkarikakkuja,hamppareita lurps. Herkku peppu ja sen näköinen peppu taitaa myös ollakkin ;) Välillä sitä koittaa ottaa itseään niskasta kiinni mutta aina sit vaan retkahtaa.

 

MIKÄ MINUSTA TULEE ISONA?: Hmm..paha...en ole koskaan oikeen päättänyt. Halut muuttuvat joka vuosi,välillä haluan olla menstyvä,välillä tas heittää ääripäähän esim kaupan kassalla olisi kiva olla. Nyt olisi päästä sykysllä kouluun ja opiskella itseni lähihoitajaksi ja siitä erikoistua ensihoitajaksi,saas nähä miten käy.

 

HAMSTRAAN: Noh pakko se on tunnustaa kaikkea mikä liittyy jouluun. Kaikkea on mutta aina keksii syyn hankkia lisää.

 

RISTIKOITA JA SUDOKUJA: En tykkää kummistakaan..yök yök.

 

KILTTI: Kyllä vain,aina. Noh ei olen aika ailahteleva luonne,mutta osaan olla myöskin kiltti.

Ja nyt tämä vaikein vaihe.Pitäisi valita ne 8 ihmistä joille haluan tämän pokaalin antaa eteenpäin.Blogeja on paljon joita seuraan ja nämä ei tule missään lemppari järjestyksessä vaan ihan silmät kiinni ja sormi osoittaa kenelle menee taktiikka.

1. joulussaenkeli.blogspot.com/

2.pienipunainenjoulublogi.blogspot.com/

3. tulejoulupunainen.blogspot.com/

4.jouluihminen.vuodatus.net/

5.tarppa2.vuodatus.net/

6.kotitonttu.blogspot.com/

7. jouluhullu.vuodatus.net/

8. lumiukonjoulu.blogspot.com/