Arvontaan on kivasti tullut osallistujia,jopa ihan uusia tuttavuuksia.Kiva niin :D

Kävin eilen sitten tsekkaa ikean joulun,ihan ok.Pitää mennä vielä uudestaan lähempänä joulua jos vaikka jotain uutta ilmestyisi.Kyllä matkaan tietty lähti laatikollinen pipareita,ei kyllä yhtään niin kiva kuosinen purkki kun esim pari joulua sitten.Matkaan lähti myös ihania joulupussukoita,mutta kuvaa en viitsi laittaa kun yhtään en tiedä kuka on salainen jouluystäväni sekä niin että blogissani säännöllisesti.

Poikien kalenteriluukkuja en ole pahemmin miettinyt vielä.Aika helppoa tuon luulisi olevan kun toiveena olisi että pussukoista tulisi,arpoja,karkkia,rahaa...Jopa sitten kuitenkin meijän 14-wee totesi että haluaa kalenterin sittenkin.Kaupankalenteria ei kuulemma tarvitse ostaa.Noh junnulle ostetaan ainakin ja tottahan toki itselleni myös.

Sain taas yhden tunnustuksen http://joulumimminluona.blogspot.fi/

Vastaan kysymyksiin,mutta eteenpäin en laita kun tuntuu että monessa nämä pyörivät.Tottahan toki tämän saa viedä omaan blogiin jos ei satu olemaan jo tätä.

http://i2.wp.com/luomulaakso.fi/wp-content/uploads/2015/10/liebster-blog-award.jpg

1. Mikä oli parasta kesässä 2015? Kesä meni jotenkin todella äkkiä.Paljon jäi muistoja.Kivoin muisto on tietenkin perheen kanssa vietetty aika.


2. Minne matkustaisit, jos voisit matkustaa minne vaan? Jenkkeihin katselmaan kaikkia joulu juttuja.Siellä kun kaikki on niin suurta ja mahtavaa.


3. Mikä on ollut elämässäsi ihanin asia? Omien lasten syntymä.


4. Onko sinulla lemmikkiä, mikä? Kyllä,kissaneiti nimeltä Viiru.


5. Oletko oppinut jotain isovanhemmiltasi tai muilta iäkkäämmiltä henkilöiltä? Mitä? Elämän hauskoja viisauksia.


6. Aiotko hankkia joulukalenterin? Millaisen? Aijon,suklaa sekä jokin todella kaunis kuvakalenteri.


7. Milloin teillä alkaa joulutohinat?Noh mä aloitan sen yleensä nyt näin lokakuussa jo pikku hiljaa,mutta marraskuussa viimeistään isänpäivän jälkeen se sitten räjähtää ihan käsiin.


8. Katseletko Linnan juhlat? Katson jos vain suinkin mahdollista,muutama vuosi on nyt mennyt lapsen pelien takia välistä.Mutta rakkaudesta lajiin,niin en valita.


9. Vietetäänkö teillä pikkujouluja?Hmm...ei oikeestaan...Meillä on aina pikkujoulut.;)


10. Mikä on hauskin joulumuistosi?Ehkä se ihan eka joulu omassa kodissa.Ostettiin miehen kanssa aito joulukuusi,todella tuuhea ja iso.Vähän ehkä liiankin iso meidän asuntoon.Mutta minkäs teet kun kotona aikoinaan tottu siihen että kuusen piti olla iso ja tuuhea.


11. Mikä sinulle on joulussa tärkeintä?Yhdessä oleminen,hyvä ruoka,lahjat.