Niin se meni lokakuu ja tässä sitä ollaan Marraskuussa.Tajuten että joulu on tosiaan jo aivan nurkan takana.Onneks aikaa vielä on,koska mä oon niin VAIHEESSA!!!

Lahjoja ostin tänään aika monelle jo,mutta vielä jäi aivo nystyrät raksuttaa mitä muutamille ihmisille hommaa...niin ja tietty joulukalenteri nuoremmalle on aivan kasaamatta.Kaksi luukkua 24 on jo kasassa,aika hyvin.Noh kerkiää sitä vielä...

Kaupasta lähti matkaan silti tänään keittiön ikkunaan sittenkin toisenlainen ikkuna valo.Onneks jouluihmisillä on oikeus muuttaa mielipiteitä.Honkkarista tosiaan ostin sen ekan valon jonka halkaisija oli sen 45senttiä,mutta nyt prismasta lähti matkaan sitten se mitä oikeesti himoitsin viimevuonna ja joka loppui kesken.Ikkuna koriste jonka halkaisija on 50senttiä...Kuvia otin ja ei mikään ihme että eräs Viiru neiti kävi tsekkaa valon laadun.

unnamed3.jpg

Aikani taisteltua että neiti on kuvaan ängen meni hetki,mutta sain sentäs kuvan ilman mallia.

unnamed2.jpg

Mä en malta odottaa paria viikkoa että saan laittaa keittiöön joulua,varsinkin sitä iltaa kun saa olla vain jouluvalojen loisteessa.Tämä kranssi kyllä valaisee koko keittiön aika kivasti.

Ja toki kaupasta lähti matkaan nuoremman jäbän toivekalenteri,kinder.Pakko oli sekin ostaa kun yksi vuosi ne loppui kesken ennen joulukuuta,ja bling coca-colaa piti myöskin ostaa ihan vaan siksi kun niisstä oli jouluiset etiketit ;)

unnamed1.jpg

unnamed.jpg

unnamed4.jpg

Tästä se lähtee,vielä kun sään ennuste pitäisi paikkansa ja huomenna etelään ennustettu lumi pyty toteutuisi.