Huh niin se joulukuu vaan kiitää päivä päivältä vaan nopeammin.Itsenääisyyspäiväkin hurahti todella nopeasti.Meillä se kului säbähallilla koko ilta kun vanhemmalla pojalla oli kauden vikat sarjapelit.Mutta pikku pätkä linnanjuhlia kerkes vähän katsomaan.

Joulukalenteri luukuistani on tullut purkkaa,suklaata,itsenäisyyspäivä kynttilät ja tänään tuli aivan ihana jouluinen tarjotin.Kuva on taas sitä vanhan ajan joulua mistä tykkään.

IMG_05111.jpg

Kyllä on jouluemo osannut kasata tajuttoman mahtavan kalenterin minulle,kiitos.

Itsenäisyyspäivänä koristelimme joulukuusen.Kuusi on tänä vuonna siis valkoinen ja koristeet punaisia.Vaikka ajatuksena oli tehdä puna/hopea.Mutta miellyttää silmää enemmän noin.Viime vuonna ostamani joulupallot pääsivät kuuseen ja kyllä poropalloista tuli lemppareita.

IMG_05121.jpg

IMG_05131.jpg

Nämä ovat kyllä niin nättejä.

IMG_05141.jpg

Tänään sain postiin myös joululahjavaihto paketinki.Pakko oli saada kun halvalla sai tänään lähettää viimeistä päivää.Nyt on kaikki vahdot osaltani lähetetty ja voi alkaa miettiä mihin kaikkeen ensi jouluna taas osallistuu.

Jouluradio on soinut tänä vuonna todella ahkerasti,jopa muita vuosia tiuhemmin.Mutta glögiä ei ole tullut juotua.Huh aika käsittämätöntä.Mutta onneksi tässä on vielä muutama päivä aikaa nauttia sitä.