Tänään sain luukustani aivan mielettömän ihanan kuoroenkelin.Sopi oikein kivasti pukkikoristeen kaveriksi.

IMG_04461.jpg

IMG_04471.jpg

Tänä aamuna jopa nuorempi poika oli jo iloisella tuulella ja joulukalenterikin oli taas huippu juttu.Niin ne fiilikset vaan vaihtuu tuolla sankarilla.

Eilen käytiin pikkuveljen kanssa ostelemassa muutamia lahjoja pois.Ostettiin äitille ja pikkuveljelemme puoliksi lahjat.Annoin muutaman vinkin mitä veljentyttärelle ja mun pojille kannattaa ostaa.Oli kuulemma helppo tehdä ostokset mun kanssa ;)

Itsekkin sain miehelle ostettua yhden lahjan pois,pojille pari pakettia lisää ja isoveljellle myös.Muutama lahja pitäisi vielä keksiä ja sitten rupee olemaan nekin valmiit.Ensviikonloppuna jos sitä kävisi hoitamassa nekin pois.

Niin ja se isoin juttu tietenkin ostettiin myös...Kinkku!!Tuolla se nyt pötköttää pakastimessa.Taas kerran tutulla ja turvallisella 6kg luuttomalla mennään.Hyväksi todettu tässä 10-vuoden aikana niin eipä sitä sitten lähetä muuttamaankaan.

Pikkujoulu lahajani näyttäisi olevan postissa hakua vaille valmis.Pitää ottaa matkaan kun postiin menen jokatapauksessa.Jännä nähdä mitä sieltä ilmaantuu :D