Lokakuun toinen päivä.Mun mielestä tää lokakuu on vähän tyhmä kuukausi,odottaa joulua ja haluaa laittaa joulua mutta ei ihan vielä sentäs viitsi.Kaupoissa on pikkuisen jo joulua mutta ei tarpeeksi.Haluaisi iskee ison kasan valoja kiinni mutta meneekö se hohto jos nyt jo laittaa ne kiinni.On tää jouluhullun elämä välillä vähän vaikeaa ;)Loppukuusta sitä jo uskaltaa luvan laittaa pihalle valot ja viimeistään marraskuun alussa voi alkaa jo rakentaa joulua kotiin.Eiks vois lokakuun hyppää yli ja siirtyä suoraan marraskuulle?

Noh ajan kulukseni teen taas joulun aakkoset jotka tein viimevuonna tähän samaan aikaan,jännä nähdä tuleeko vastaukset muuttumaan yhtää.Jutun ideahan on että kirjoitat kaikki aakkoset ja kirjoitat mitä jouluista tulee mieleen kyseisestä kirjaimesta.

A.

Aatto,tuo ihana iso juhla.Saa nauttia ja iloita sekä tunnelmoida.

B.

Bethlehem

En ole kovinkaan uskovaista sorttia mutta kyllähän tuo nyt jollain tavalla jouluun liittyy.Muutamilla ystävillä on erittäin kaunis Bethlehem jouluinen valokoriste.

C.

Ihan ekana tietty tulee TAAS kerran pikkuveljeni nimi,ja sen laitoinkin muistaakseni viime vuonna.Mitä muuta liittyy jouluun c kirjaimella...apua...

D.

Hoosianna Daavidin poika ;)

E.

Enkelikello,sain viime vuonna lahjaksi sellaisen ja voi että se on niin ykkönen.

F.

Lyö tyhjää...

G.

Jouluksi pitää aina ostaa geisha suklaa karkkeja jotka ovat käärepaperissa.

H.

Hiljaisuus.Jouluna jotenki kaikki tuntuu niin hiljaiselta.

I.

Iloa,jouluna kuuluu olla iloinen.

J.

JOULU,ihana sana.Jouluun liittyy niin monta juttua.Hyviä muistoja,ihania tulevia muistoja,perhe,ruoka,lahja,valmistautuminen.

K.

Keittiö.Minun jouluuni kuuluu isona osana keittiö.Siellä taijotaan kaikki ihant pöperöt,leivonnaiset.Jopa tuntuu että keittiö on välillä valoineen ja verhoineen se tunnelmallisin paikka koko kodissa.Mikäs iltaisin on istuessa glögi lasi kädessä keittiössä ja lukea muiden jouluvalmisteluja.

L.

Lahjat kuuluvat meidän jouluun.Vaikka en ole lapsilleni opettanutkaan että se on joulun suurin juttu.Olen aina hommannut lahjoja ison kasan,ihan pikku tytöstä asti kun omaa rahaa säästin.Minusta on ihana paketoida lahjoja ja antaa niitä eteenpäin.

M.

Mäti-lohileivät,uusin herkku johon rakastuin viime jouluna.Tällä hetkellä en muuta odotakkaan kinkun lisäksi kun noita leipiä.Ja niitähän ei nimenomaan voi tehdä kuin jouluna ;)

N.

Nauru,jouluna nauretaan ja paljon.

O.

Onni,onni on se että saa viettää joulua perheen kesken.Onni on se että pystyy rakentaa joulua ja antamaan lapsille joulun.

P.

Pipari,näitä herkkuja tulee leivottua jouluna muutamaan otteseen.Ehdoton joulun tuoksu ja voi mitä herkkua onkaan kun kuumaa kaakaota ja piparia nauttii pimeinä iltoina.

Q.

Lyö tyhjää,sama taisi olla viime vuonnakin...

R.

Riisipuurohan sen täytyy olla.Kukapa ei liittäisi tätä herkkua jouluun.Vielä ripaus sokeria ja kanelia,piilotettu manteli ja täyden kympin joulu annos on valmis.

S.

Sauna,joulusauna pitkä perinne.

T.

Tonttu,nehän kurkkii pitkin vuotta.Jouluna niitä tuppaa näkemään ehkä vähän enemmän ;)

U.

Uuni,uuni pahtaa aika kovalla tahdilla joulun tienoilla.Pitää paistaa torttuja,pitää paistaa kakkuja,pitää paistaa KINKKU :P

V.

Vieraat,minusta on ihana kestitä vieraita joulun alla.Tarjoilut on niin helppo valmistaa.

X.

X-mas,jotkut toivottaa hyvää joulua noin.

Y.

Yö,Jouluyö, juhlayö.Päättynyt kaik on työ.Kaks vain valveil on puolisoa lapsen herttaisen nukkuessaan seimikätkyessään,seimikätkyesä.

Huh muuta uusi vastaus näyttäisi tulevan verrattuna viime vuoteen.Mutta mitä niitä vanhoja hyväksi havaittuja tapoja muuttamaan.