Aika rientää ja blogia on tullut kyllä turhan huonosti päivitetty.Johtunee muka kiireistä...pläh.Noh mutta parasta jouluystävä parit on arvottu ja aivan mahtavan parin sain.Parina toimii eräs blogilainen jota olenkin seuraillut aktiivisesti.Oma salainen ystäväni kävikin täällä jo vähän huhuilemassa,miten jäännää aikaa taas elellään.

Tänää oli myös se hetki kun päätin että nyt ne valot ulos ja siellä ne ovat.Ihan en ole vielä päättänyt että tuleeko valoköynnös tänä vuonna vaiko pelkät valot.

unnamed.jpg

Prismasta löysin myös ikkunaan uudet valot.Olin jo muka löytänyt mieleiseni honkkarista mutta mitä vielä.Jumbosta bongasin vieläkin isommat valo systeemin halkaisija 50senttiä ja senhän mä käyn hakee seuraavaksi.Poikien ikkunaan samalainen mutta halkaisijat saavat olla vähän pienemmät.Tänä jouluna isoa ja näyttävää.Valkoista,hopeaa,punaista...Siitä on joulu tänä vuonna meillä tehty.

Mielenkiinnolla odotan huomista aamua,Vantaalle olisi luvattu lumisadetta,tosin eihän se maahan tuu jäämään mutta saahan siitä sen pienen tosi asian että joulu on tosiaan ovella.