Niin se joulu vain meni ja loppu joulusta oli niin kiirettä ja vilskettä että ei tahtonut muka aikaa löytyä enään blogin päivittelyyn.
Noh joulu meni kyllä liian nopeasti niin kuin aikasemmin kirjoittelinkin.Yhtäkkiä oli aatto ja sitten se olikin jo ohi,mutta osasin nauttia joka hetkestä täysillä.

Jouluaatto oli ihana,aamulla syötiin riisipuuroa ja karjalanpiirakoita.Samalla telkusta tuli joulupukin kuumalinja.Oli se tonttu jopa muutaman aattoaamun paketinkin kuusen alle tuonut jotka piti tieysti aukaista että jaksaa odottaa  iltaan saakka.


Jokainen lahja oli mieluinen ja oli se tonttu minuakin muistanut.Aamupäivä oltiin siis kotosalla ja iltapäivällä lähdimme ihan ehta aidolla limusiinillä noutamaan sukulaisia kyytiin joulun viettoon yhteen ja samaan paikkaa.
Pukki saapui 15.00 ja oli kyllä tohinaa ja vilskettä kun paikalla oli toistakymmentä ihmistä.Lahjoja oli pukki taas kerran tuonut ihan liikaa ja meinasi osa jopa sekoittuakkin kun porukkaa oli niin paljon.Mutta ihanaa että oli,joulu on ihana viettää minusta suuressa porukassa.
Ruoka nauttiin sitten illalla ja kyllä se jouluruoka kaikkine kaloineen on vaan niin parasta.Jossain vaiheessa iltaa lähdimme kotiin ja oli kiva vaan olla ja ihmetellä miten se joulu voi joka vuosi olla vaan yhtä ihana.

Mutta niin kuin joka joulu niin ikävä kyllä se loppiainenkin tulee ja tahtoo siivota joulun pois.Mutta ihanaa se on kerätä jouluvalot ja koristeet pois ja suunnitella jo ensijoulun koristuksia.Ale myynneistä kun matkaan tarttui keittiöön tämän vuoden jouluksi aivan ihana valokoristewink
Jouluradio soittaa vielä joululauluja ja mutta sekin hiljenee tämän päivän jälkeen mutta vain hetkeksi...

Kiitos kaikille uusille lukijoille ja etenkin iso kiitos kaikille jo montavuotta matkassani olleille lukijoilleni tästäkin joulusta.Ihania vaihtoja oli myös paljon tarjolla ja muutamiin osallistuinkin.
Blogini hiljenee hetkeksi ja jää vielä hiukka mietintä myssyn alle että tulenko enään tätä jatkamaan,riippuu millaisia muutoksia vuodatus tulee tekemään.Mutta aivan taatusti langoilla roikun ja käyn  lukemassa muiden jouluisia blogeja.