Illat vaan rupee oikeesti olemaan niin pimeitä että ihan pakko oli yksi lyhty kaivaa esiin ja laittaa olohuoneeseen nyt ne EKAT valot...mutta vain nämä yhdet ja sitten parin viikon päästä loput.

IMG_11191.jpg

Tämän lyhdyn taisin saada viimevuonna pukin kontista,ja aivan ihana tämä kyllä on.Pitkää etsin paikkaa tälle kunnes löytyi sitten paikka jossa sen on hyvä olla pitkän pimeen ajan.

IMG_11201.jpgIMG_11221.jpg

Tämän valoidean keksin viime jouluna.Oikeesti siis nämä kyseiset valot ovat sellaiset roikkuvat tähtivalot ikkunaan,mutta minusta kivat näinkin käytössä.Näitä valoja kun löytyy monta kappaletta niin varmaan myös eteiseen voisin laittaa samanlailla peilin ympärille,katosotaan.

Tänään päätin tehdä myös ekan satsin omia pasteijoita.Kaupasta lähti matkaan siis lehtitaikinaa,kinkkusuikaleita,juustoraastetta ja kanamunia.Helppoa ja hyviä,meidän perheen suosikkeja ainakin.Pitihän se samalla tehdä iltaa varten pieni juustolautanen,hiukka koemaistella mitä juustoja voisi herkutella joulunpyhinä.Hyvä valikoima kyllä osui kohdilleen...

IMG_11171.jpg