Isänpäivä vietetty ja se meni aika hälinässä,vanhemmalla pojalla oli turnauskierros ja puolipäivää vietettiin sitten säbä hallissa,mutta kivaa oli.Illalla menimme koko perhe vielä kannustamaan suomen lätkä joukkueen voittoon.

Se olisi pariviikkoa vielä ja sitten olisi se ihana joulukuu,silloin saa kaikessa rauhassa laitella joulua ja alkaa jännittää sitä tulevaa h-hetki päivää...saa kierrellä kaupoissa ja miettii ihmisille lahoja,saa miettii joulun tarjottavat...saa vaan fiilistellä.

Loppu viikosta ajattelin mennä hommaa poikien kalentereihin tarvittavat härpäkkeet ja valmistelemaan niitä jo kuntoon.Tänään lähti toverikuun 3paketti jo postiin aika mennyt nopee kun juuri musta tuntui että kiertelin kaupoissa ja mietin että mitähän sitä keksii 4 eri lähetykseen..ja kohta alkaa myös tuo jouluvaihtokin..ihanaa...ihanaa...

1291989067_img-d41d8cd98f00b204e9800998eviime joululta vähän fiiliskuvaa..kuvassa näkyy hieman nuorin poikani.Mutta pointti tässä kuvassa on kuusi ja nuo ikkuna valot..oi kun saisi jo laittaa...Hetken kun malttaa odottaa niin sitten.Rakastan sitä fiilistä mikä tulee kaikista valoista,kynttilöistä,kuusesta.

Vielä on tämä viikko aikaa osallistua arvontaa,ensiviikolla arvon voittajat ja lähetän kynttilät matkaan.