Eilen oli illalla aikaa käydä katsastamassa pajutallin joulu.Ja tänä vuonna se oli yhtä ihana kun viime vuonnaki.Matkaan tarttui itselleni mukaan sydän josta pienellä tuunailulla sain ikkunaan oivan koristeen.Mutta siitä kuva lopussa.

IMG_03421.jpg

Jo se tunnelma kun menet pajutallille iskee aivan ihanasti kasvoille.Vaikka ei lunta missään niin se jouluinen fiilis mikä syntyy.

IMG_03451.jpg

Tänäkin vuonna erilliseen rakennukseen oltiin rakennettu aivan ihana joulutupa.Sisään mennään ovesta joka hiuka nitisee ja natisee.Ja heti siinä eteisessä iso joukko tonttuja toivottaa tulijan tervetulleeksi.Ja itse sisään kun astut niin oi mikä tunnelma.Joululaulut soi ja ihania jouluisia juttuja ympäri ämpäri.Täällä pystyy helposti viettää aikaa vaikka kuinka monta tuntia,Hypistellä kaikkea ihanaa ja kuunnella niitä lauluja.

IMG_03461.jpg

IMG_03501.jpg

Näihin mini tuoleihin ihastuin heti.Itselläni näitä tonttuja haalittuna viime vuodesta todella paljon niin aika hauska idea olisi hommaa osalle ukkeleita omat tuolit.

IMG_03471.jpg

Näitä pyöritin pitkään käsissä mutta en raaskinut ostaa ainakaan vielä.Pajutallille on tietenkin palattava vielä miettimään lahjaostoksia ennen joulua.Taikka sitten rohkeasti odotan kun alkaa alet joulun jälkeen niin hyökkään näitä ihanuuksia ostaa.Saas nyt nähdä.

IMG_03491.jpgNämä oli myöskin todella hauskoja.

IMG_03481.jpg

Ja lopuksi sitten matkaani tarttui ihana sydän,näitä oli myös ruskeana mutta itse kun vannon sisustuksessa valkoisen puoleen niin valkoinen piti ottaa.

IMG_03531.jpg

Kaapin perukoilta valkoiset valot ympärille ja näin mulla on uusi ihana ikkunakoriste jouluksi.

IMG_03541.jpg

Kyllä oli taas ihanaa käydä vähän fiilistelemässä joulua yksin.Itselle välillä tulee hetkiä kun haluan totetuttaa näitä joulu juttuja ihan yksinäni.Vaikka ystäväpiirissäni on yhtä jouluhulluja kun minä niin joitakin asioita haluan toteuttaa yksinäni.Sama juttu on joululahja ostosten.Niitä teen toki ystävien kanssa mutta kyllä tulee myöskin se hetki kun haluan viettää aikaa yksin isossa kauppakeskuksessa pyörien siellä täällä ja miettiä lahjoja.Kuunnella joululauluja ja hipelöidä kaikkea maan ja taivaan väliltä.Ne on vissiin näitä mun omia joulu juttuja :D