Muutamissa blogeissa törmännyt joulun aakkosiin ja päätinpäs minäkin kokeilla mitä tulee mieleensmiley

A
Aatto,jouluaatto.Se mihin koko joulu kärjistyy ja mitä odottaa joka aatto kun edellinen lähenee loppuaan.

B
Kääk vaikea....hmm...bataattilaatikko.Kerran kokeillut ja ei ollut meidän jouluun sopiva juttu.

C
Christian minun rakas pikku veljeni joka kuuluu ehdottomasti joulun viettoon mukaan,yhden joulun tämä herra päätti olla ulkomailla,oli outo joulu ilman häntä.

D
Daavidin poika,ei tullut muuta mieleen.

E
Enkelit kuuluvat jouluun jossain muodossa.Kuusen koristeena taikka kynttilän muodossa.

F
Fariinisokeri,ei kyllä kuulu mun jouluun millään tavalla mutta en keksinyt muutakaan...tää onkin yllättävän vaikeaa smiley

G
Geisha  suklaa,oi niitä kuuluu olla jouluna käärepaperi muodossa sekä suklaa rasian muodossa.Niin hyviä...nam.

H
Hyvää joulua,sitä tulee käytettyä joulun alla paaaaljon sekä kirjoitettua sitäkin enemmän.

I
Ilta,joulun alusajassa ja itse joulussakin ilta on ihaninta.Valot pääsee oikeuksiinsa,kynttilät palaa ja tunnelma on ihana.

J
Joulu,asia joka merkitsee minulle tärkeää juhlaa.Joulu on ilon ja antamisen juhlaa.Tunnelmaa,hyvää ruokaa,yhdessä oloa,lasten riemua,tuoksuja.Joulun on vain niin ihana.

K
Tähän olisin saanuut niin niin monta mutta valitaan koristeet.Ihanaa alkaa pukemaan kotia joulun koristeisiin marraskuun alussa,paljon valoa ja tunnelmaa.

L
Lahjat,niitä kuuluu olla ja mielestäni paaaaaljon.Vaikkakin joulun perus idea ei ole se lahja kasa mutta minun mielestä on ihana aattonaattona ihailla isoa lahja kasaa ja nähdä lasten ilmeet kun näkevät tuon jättivuoren.Lahjat tekevät minulle joulun.Ihanaa miettiä pitkin vuotta ihmisille lahjoja ja ostella niitä varastoon piiloon.

M
Maku on asia joka tulee ensimmäisena mieleen.Jouluna maistellaan kaikkia harvinaisia herkkuja joita ei normaalisti raaski kotiin ostaa,ainakin meillä.

N
Nauha,pakettien päälle paljon hienoja nauhoja.

O
Omena en tiedä miksi,ehkä tulee lapsuus ajan joulut mieleen kun aina ostettiin iso kasa omenoita joita kukaan ei sitten kuitenkaan loppujen lopuksi syönyt.Ja varsinkin tummanpunaisia omenoita.

P
Helppo!!!!PIPARI...ne on joulun ehdoton ykkönen myöskin.Niitä kuuluu leipoa vähintään joka viikko jo senkin takia että koti tuoksuu sen jälkeen niin ihanalta.

Q
Ööö aika paha...

R
Riisipuuro,sitä meillä tehdään vain ja ainoastaan itsenäisyyspäivänä sekä jouluaattona.Se on meidän perheen perinnettä.Vaikka voisihan sitä syödä pitkin vuotta mutta meillä se kuuluu niihin joulun herkkuihin.

S
Sauna,joulusauna.Muuta ei varmaan tarvitse kirjoittaa.

T
Tontut!!!!Ne kurkkivat pitkin vuotta ikkunoista ja niitä alkaa ilmestymään marraskuun alussa pitkin kotia eri paikkoihin tutkailmeaan lasten metkuja.

U
Uuni hohkaa kuumana joulun alla todella paljon.Siellä paistuu piparit,tortut,laatikot,keksit,kakut,kinkku...kaikki ne ihanat herkut.

V
Viestit,inhoan saada joulutervehdyksen tekstiviestinä..arghkkk...kortti se olla pitää.Mutta jotkut kokevat sen helpommaksi tavaksi.Kortit kunniaan sanon mä.

X

No en kyllä tiiä...vaikea.

Y
Yö,joulu yö on ihana.

Ja loput kirjaimet saivat jäädä kyllä pois kun ei niistä keksi mitään fiksua.Oli yllättävän haastava kun joihin kohtiin olisi saanut vaikka kuinka paljon ja johoinki ei meinannut keksiä mitään.


Mutta mutta eilen kaivoin esiin viime ja edellisvuosien joululehtiä ja kaikkea ihania juttuja löytyi ja sitten iski paniikki.En muista yhtään mihin olen viime joulun jäljiltä hukannut erään jouluisen kirjan jonka huusin huuto.netistä viimevuonna.Viikonloppuna pakko kääntää kaikki kaapit ylös alas että löydän sen.