Lunta on tullut todella paljon Vantaalle,ja salaa toivon että se kaikki tulee pysymään maassa ainakin jouluun.Pajutallin joulukin on avattu ja sinne pakko päästä fiilistelee,jos vaikka viikonloppu iltana kerkeisin sinne.Tai joku arki-ilta.

Jumboon menin maanantaina ja mitä ylläreitä sinne olikaan ilmaantunut...JOULU!!!Eihän sitä meinannut käsittää että se on jo ovella,jotenkin tuntuu että päivät menee ja mä tuun aivan perässä.Noh onneksi se joulu tulee joka tapauksessa oon valmis tai en.

Mutta pakkohan se oli kamera kaivaa esiin ja ottaa pari kuvaa kuusista...

unnamed2.jpg

Tykästyin tähän minikuuseen,omalla tavallaan niin kaunis.

unnamed.jpg

unnamed1.jpg

Ja lopuksi se tuttu ja turvallinen  isokuusi jota joka joulu käyn ihastelee,olisi varmaan outoa jos sitä ei joku vuosi olisi tuossa.

Joulumerkit on myös ilmestyneet,ja aivan IHANIA!Niin mun makuun olevia että oksat pois.Viime vuonna en pitänyt mutta tänä vuonna taas on kyllä niin ihanat ja jouluiset että jo senkin takia kiva lähettää kortteja.Itseäni harmittaa vain tuo perinne että niitä aitoja kortteja ei oikein kukaan lähettele...tylsää.Mutta kiitollinen olen niistä jokaisesta kortista mikä jouluna tulee.

joulumerkit2.jpg

 

Päätin että kun tämän kirjoituksen olen tehnyt niin vaihdan keittiöön verhot ja laitan uuden valon ikkunaan.Joka vuosi päätän että nyt hommaan keittiöön ne uudet jouluverhot,mutta sitten iskee se että vaikka joka joulu haluan jotain uutta niin siltikin jotain vanhaa ja perinteistä pitää olla.Esim juurikin ne verhot,kyseiset verhot on ollut siitä asti kun esikoinen vietti ensimmäistä jouluaan,eli ne on siis 15-vuotta vanhat.Ja mikä parasta molemmat pojat muistaa juurikin ne verhot sieltä lapsuuden jouluista.

Tuli käytyä myös ikeassa,joulu siellä oli esillä ja aika perinteinen se oli.Ehkä vähän pienemmässä mittakaavassa kun ajattelin mutta kelpasi minulle.Kävin ostaa sieltä uuden harmaan maton olohuoneeseen kun sain vihdoin ja viimeine tuunattua olohuoneen pöydän valkoiseksi.Monen vuoden projekti se olikin.Matkaan lähti myös uusi kynttiläalunen sekä 3harmaata kynttilää,käydään sitten lähempänä joulukuuta ostaa ne adventtikynttilät.

unnamed3.jpg