Kyllä se aika vaan nopsaa menee.Paljon oon saanut aikaiseksi.Kaikki lahjat redi,kinkku valmiina,piparit leivottu ja ensimmäinen erä aivan taivaallisia mätileipiä tehty joista olen täällä aikaisemmin kirjoitellutkin.

IMG_12351.jpg

IMG_12341.jpg

Näitä tehdään jouluna sitten hirveä pino.

Kalenterini on joka päivä yllättänyt jos milläkin ihanuudella.On tullut saippuaa,enkeli heijastinta,huulirasvaa sekä suklaata.

FullSizeRender1.jpg

Yhteenkään vaihtoon ei tosiaan enään pitänyt mennä mutta löysin uuden joulublogin,Sadun Joulu ja äkkiä päätin että jos nyt vielä yhteen.Kyse ei ollut kuitenkaan mistään kalliista vaihdosta niin mikäpä ettei.

Suurin osa lahjoistakin löytyy kuusen alta jo paketoituna,loppuviikosta vielä kunnon siivous ja loput lahjat kääreeseen ja kuusen alle odottamaan.Mikää ei ole niin mahtavaa ja kaunista kun kuusen alla odottamassa olevat lahjat kauniisiin kääreisiin käärittynä.Itselleni se on osa joulua.Ja niin tyhmältähän se kuullostaa mutta mitä enemmän siellä on lahjoja sen parempi.Siksi varmaan jouluna meillä paljon lahjoja onkin.Ja kun niiden hommaamisen aloittaa heti 28päivä joulukuuta nii siinähän säästää aikalailla ;)

Kinkku pitää muistaa ottaa sulaa viileäkaappiin lauantaina,huh siistiä.

IMG_12321.jpg