Niin se aika vaan rientää ja jouluun on aikaan enään 111yötä,niin ihanan vähän mutta silti niin ihana  paljon.Itse rakastan joulussa sitä odottamista ja laittamista.Ihana laitella pikku hiljaa kotia joulukuntoon,vaihdella verhoja,laitella valoja,leipoa pipareita sekä torttuja. Kohtahan saa uloskin laittaa jo valot roikkumaan ja sitten alkaa se ensilumen odotus,niin paljon kaikkea odotettavaa...

Tilasin kynttilä kutsuilta keittiön lamppuunu muutamat sarjat tuikkuja jotka eivät kuumene yhtä kuumaksi kuin normi tuikut. Ostin kesällä meinaan alesta uuden lampun keittiöön johonka kuuluu 4kpl kynttilä kippoja mukaan ja voi sitä hurahdusta mikä kävi keskellä helle päivää mielessä että jouluna tää näyttäs tosi kivalta omassa kotona.Ja pakkohan se oli ostaa ja siis hieno se noin yleensäkkin on.

Joulukalenteriin on tullut kiva määrä jo varauksia kiitos teille siitä.Itse olen myöskin muutamien kalentereihin osallistunut ja aika iso kasa jo hommattu luukkuja joita pitäisi lähettää,ehkpä ensviikolla saisi osan jo lähetettyä.Kotoa löytyi muutamia joulu aiheisia pussukoita ja sulkijoita.Mutta muuten joudun varmaan loka-marraskuulle odottaa että saan loput luukut postiin kun nimenomaan haluan niihin liittää jotain jouluista,esim kääre vaikka.