Tästä se lähtee virallinen joulun odotus sekä ensimmäinen virallinen joulukuukausi.Nyt ei ole kun vain mielikuvitus rajana mitä joulu juttuja haluaa laittaa esille.Kukaan ei katso kieroon jos esille alkaa pikku hiljaa tulemaan valoja,tonttuja ym jouluista kivaa.

Itse maltan vielä viikon sitten saa keittiö joulu ilmeen ja sitä mukaan kaikki muutkin huoneet.Kuusi tosin tuodaan sitten 5 tai 6 joulukuuta sisään.Jännä nähdä koska esim vakkari kauppakeskus Jumbo alkaa koristella kauppakeskusta jouluun.Se fiilis on musta jotenkin aivan järjetön kun astut sisään sinne ja tajuat kaikki koristeet ym.

Huomenna olisi taroitus mennä ostaa muutama lahja pois,pari lahjaa on jo hankittu.Poikien kalenteriluukut pitää myöskin hommata.Arpoja ja herkkuja se sisältö tulee pääosin olemaan että aika helpolla tuun pääsemään tänä vuonna.

Nyt vain odotellaan koska sataa ensilumi..hauska nähdä milloin se tänä vuonna tulee.Ja plus että tuleeko sitä sitten paljon niin kuin muistaakseni 2012 yöllä oli satanut sen 20senttiä vai tyyliin samanlailla kun 2014 että maa peittyy just ja just ja illalla lumesta ei ollut tietoakaan.

Pajutallin joulukin on rakennettu esille,pitää joku ilta mennä katsastaa se.Ilalla sinne kannattaa mennäkki kun fiilis on mahtava ja eniten odotan sitä joulutupaa missä toivon mukaan soi joululaulut ja tunnelma on katossa.Joskos sieltä pari lahjaakin lähtisi myös matkaan.

Mutta ei muuta kuin tervetuloa ihana marraskuu ja tästä se lähtee joulun fiilistely ja valmistely käyntiin toden teolla.