Tänään oli tikkurilassa perinteiset maalaismarkkinat.Mitään kivaa sieltä ei kyllä matkaan tarttunut,mutta tunnelma ja kaikki se yleinen fiilis siellä oli kohdillaan.Alpakoitakin sinne oli eksynyt paikalle.

IMG_10401.jpg

Kotiin kun oltiin päästy iski tylsyys,kunnes muistin että minulla jo kaappien kätköissä olisi iso kasa joulukalenteriluukkuja vailla kääreitä.Teemme siis jouluista iloa blogin kanssa toisillemme omat kalenterit.Teimme myös viimevuonna ja idea oli niin hyvä että päätimme myös tänäkin vuonna olla toistemme parit.Ei muuta kuin lahjat ja paperit esiin ja hommiin...

IMG_10441.jpgIMG_10471.jpg

Aika kasahan niitä sitten olikin jo loppujen lopuksi kertynyt,mutta vielä jäi 10 luukkua uupumaan.Onneksi on vielä aikaa seikkailla kaupoissa ja miettiä ylläreitä.

IMG_10461.jpgIMG_10481.jpg

Lopuksi laitettiin yllärit laatikkoon odottamaan täydennystä ja sitä päivää kun saan laittaa ne eteenpäin.Kerrankin toimin ajoissa.

Kävin myös perjantaina vähän tiirailemassa clas ohlsonin jouluvalo valikoimaan.Siellä kun yleensä on niin halvalla kaikkea kivoja valoja.Ja ei se kauppa pettänytkään mua tälläkään kertaa...Tädää sieltä löysin ne valot joita metsästin terasille.Ja hintakin mielestäni halpa vain 32.95 led-lampuilla ja wouuu 6metriä pitkiä.Toimii siis minulle.Ei tarvi enään tilailla niitäkään mistään.Nyt on terassinvalo suunnitelmat selvillä.Niitä sitten toteuttamaan parin viikon päästä.Jesh!

8885505687582.jpg