Pientä hiljaiseloa ollut kirjoitusten suhteen mutta joulu kyllä mielessä pyörinyt.Lokakuun puoltaväliä mennään ja kohta bsaa alkaa sisustaa kotia jouluun.

Tänään lähtee postiin salaisen jouluystäväni toinen paketti.Postiin pitäisi myös kiikuttaa joulukalenteri yllärit,ikeassa kun tuli käytyä ja sieltä sain tarvitsemani paketointi hommat.

Ikeasta lähti matkaan muutama juttu.Joulukuuseen hopeaa helminauhaa,ylläri pusseja jotka olivat tänä vuonna minun silmääni ihastuttavia.Viime vuonna kuvat olivat rumat.Vielä odottelen tarjoustalon joulunavausta kun sieltä saan sitten niitä lapsuudenajan paperipusseja.Pusseja joita jaettiin esim päiväkodissa joulunaikaan missä oli sisällä rusinoita,pipari ja mandariini.Matkaan lähti myös ihastuttava tarjotin,käyttötarkoitusta en vielä tiedä mutta ihana oli ja halpa niin pitihän se matkaan ottaa mukaan.Ja lähtihän mukaan myöskin eka satsi pipareita.Tosin tämän vuoden rasia ei ollut yhtä nätti kuin viimevuotinen,joten se ei jää säästöön.

IMG_02991-normal.jpg

Nämä sopii tämän vuoden kuusen väritykseen täydellisesti.Taikka sitten saan näistä kattaukseen myös kivan lisän.

 

IMG_03001-normal.jpg

IMG_03011-normal.jpgIhana!

Jossain vaiheessa pitää taas joulunaakkoset,parina vuonna ne tehnyt täällä ja aika hauska on nähdä mitä vastauksia tulee joka vuosi.Osa samoja osa eri.

Tajusinpas kun kalenteria katsoin että nyt sunnuntaina käännetään kelloja talviaikaan,ja olikohan se peräti niin että tunti mentiin taakse päin.Hassua ajatella että viikonpäästä tähän aikaan kello olisi vasta 7.37...

Niin ja yksi huomio viimeviikolta.Vantaalla satoi LUNTA!Ei tienkään maahan jäänyt mutta selkeitä lumihiutaleita.Mietinkin että sekoaisin ihan täysin jos nyt tulisi lunta siitä jos mistä se joulun tunne ja fiilis tulee.Kurjaa oli viime jouluna kun ei ollut lunta yhtään,mutta onneksi se jouluntunne tulee siitä että on ne läheiset ympärillä ja hyvää ruokaa.

Joululauluja silloin tällöin tullut kuunteltua netistä,tälläkin hetkellä.Ihan vielä en kehtaa kantaa radiota keittiöön ja levyjä soimaan.Vois tulla pari äkästä mulkaisua herrasväeltä ;)