Sain suurenmoisen blogi tunnuksen http://katevaemanta.vuodatus.net/. Oli kyllä todella suurenmoinen yllätys,kiitos sinulle siitä.

Elikkäs tunnustuksen saajan on vastattava viiteen kysymykseen ja laittaa tunnustus eteenpäin viidelle haluamalleen bloggaajalle.

Kysymykset kuuluvat:

1.Koska aloitit blogin?

Aloitin tämän blogin pitämisen syyskuussa 2010.

2.Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?

Blogissa haaveilen joulusta,ikuinen jouluihminen kun olen.Kerron oman perheeni joulusta ja siihen kuuluvista traditioista.Kerron myöskin omia ajatuksiani jouluun liittyen ja jatkossa tulee varmaan jotain uuttakin,tosin jouluun liittyvää-

3. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?

Blogi on minun näköiseni.Vasta harjoittelija tässä kun olen niin yritän oppia tekemään tästä vieläkin omalaiseni,aikaa se tulee viemään varmaan monta monta vuotta mutta mikäs kiire se tässä nyt olisikaan.Blogissani olen myös osallistunut joulukalenterin tekoon ja toverikuu systeemeihin sekä erinlaisiin lahjavaihtoihin.Pidän niistä.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Seurailin syksyllä/jouluna 2009 monien eri ihmisten jouluisia blogeja.Minusta ne oli ihania ja oli kiva seurata toisten ihmisten valmistutumista jouluun.Kunnes sitten syksyllä 2010 päätin aloittaa omani.Tuntuu että mies ei aina ihan jaksa ymmärtää mun joulu touhujuja,saatika kaverit.Saisinpa purkaa ajatuksiani jonnekki.Isona yllätyksenä tuli se että ihmisiä alkoi oikeesti käymään sivuillani ja mukava niin.Päivääkään en ole katunut että blogin aloitin.

5. Mitä haluisit muuttaa blogissasi?

Ehkäpä tuota alkua se jotenkin alkoi noh hölmösti.Teksti oli eri fonteilla,mutta vastahan tässä harjoitellaan.Kuvien käsittelyä olisi kiva osta muokkaa.

Nyt jaan tämän tunnustuksen viidelle bloggaajalle,vaikea on valita että kenelle koska kaikkien blogit mitä seuraan ovat äärettömän ihania ja hyviä.

Ensimmäinen tunnustus menee:Kuusiässää joulublogille

http://piparis.vuodatus.net/

Toinen tunnustus menee: Mallalle

http://tuoksuvajoulu.blogspot.com/

Kolmas tunnustus menee: Hanne-Marille

http://lasienkulinjoulu.blogspot.com/

Neljäs tunnustus menee: Jouluihmiselle

http://joulutunnelmaa.vuodatus.net/

Ja viides ja viimeinen tunnustus lähtee: Jaanalle

http://joulukainuunkadulla.blogspot.com/

Moni jäi mieleeni mutta viisi piti valita.Kaikki blogit ovat tosissaan minulle lähellä sydäntä.Kaikkia luen aina kun tänne vaan tulen kurkkimaan.Lähempänä joulua tosin enemmän mutta kerran kk täälläkkin tulee käytyä