Tänään mulla on ollut joulu.Ajattelin että teen huomenna vasta nämä kirjoitukset mutta sormet syyhyää ja pakko päästä jo nyt kertomaan mitä ihanaa olen saanut tänään kahdesta eri paketista.Pakkoa sanoa että aivan mielettömiä ihmisiä olen saanut taas kerran parikseni.

Ensin salaiseen viimeiseen pakettiin.Paketti oli taivaallinen.Paketoitu taas nätisti jouluisiin kuoriin.

IMG_04581.jpg

Tonttu innostus myöskin huomoitu ihanasti paketoinnissa.

IMG_04591.jpg

Ja kortti oli taas aivan mahtava,panostettu niin paljon joka ikinen kerta näihin lahjoihin.Mukana myös manteli riisipuuroon,ihana ajatus.

IMG_04611.jpg

Ja sitten itse sisältöön...Kyllä loksahti tällä mammalla suu auki kun paketin sain auki.Aivan mieletöntä!Ensinnäkin nuo sukat!!Ihanat!Joskus jossain näitä katsellut ja haaveillut mutta ei ikinä matkaan lähtenyt,mutta nyt minulla ne on.Ja tuo ylläri kori,todella kaunis ja niin meidän sisustukseen sopiva.

IMG_04621.jpg

Nämä ovat aivan taivaallisen ihanat!Ihan jotain käsittämätöntä saada jotain näin mahtavaa.Varmaan tulen koko loppuvuoden näitä päivittelemään ja hehkuttaa miten onkaan mahtavat.

IMG_04641.jpg

IMG_04631.jpg

Ja entäs tämä kori.Todella nätti ja sisältä sitten se varsinainen ylläri löytyikin:

IMG_04661.jpg

Katsokaa nyt!!Täynnä joulukoristeita,yksi piparimuotti unohtui kuvasta.Mutta siitä kohta kuva.Ihanasti korin sisällä vielä kaksi pientä lahjaa odottamassa.Mutta tätä ihailin pitkään.Ja taas mietin sitä ihmistä joka tämän minulle teki,aivan uskomatonta!!

IMG_04691.jpg

Nuo muotit on niin mahtavia.Eikä ole edes tuollaisia.Pääsee heti testaukseen kun leivotaan pipareita.Mutta voiko tätä sisältöä nyt hehkuttaa liikaa,ei voi!

IMG_04671.jpg

Lopuksi vielä kuva mitä paljastui kahdesta ylläri paketista jotka olivat siis myöskin laatikossa.Itse tehty joulupallo ja teetä.Rakastan eri tee laatuja.

Tästä paketista saan kiittää salaista jouluystävääni Miljaa jolla myös blogi joka kuuluu ehdottomiin lemppari blogeihini.Blogi on nimeltään http://joulupiparkakkutalossa.blogspot.fi/

Kiitos näistä mahtavista lahjoista mitä sinulta sain kolme kappaletta.Olet aivan uskomaton ihminen,kiitos.

Sitten olisi edessä vielä pikkujouluvaihto paketti joka sekin tuli tänään minulle,yhtä juhlaa ollut tämä päivä.Kiva yllätys oli saada lahja ihmiseltä jolle itseasiassa itse lähettelin salaisia paketteja.Hauska sattuma.Parini oli siis Redrose blogista http://joulunmielta.blogspot.fi/

Tämäkin lahja kylllä yllätti minut aivan totaalisesti.Sisältö oli mieletön.

IMG_04491.jpg

Tuo käpy juttu oli todella hauska.Ideana siis että sitä voi pitää koristeena ja ajan kanssa kun se avautuu niin sisltä löytyy pinjansiemeniä.Ikinä ennen en ole täälläiseen törmännyt.Mahtava idea.

IMG_04531.jpg

IMG_04521.jpg

Ja suklaata toki löytyi ja tietenkin jouluista teetä.Sekä itsetehtyä vanilijasokeria.Pitääpä laittaa testiin kun leipoo vanilijapullia.Lahja oli kyllä aivan minun näköiseni.Kiitos isosti.

IMG_04511.jpg