Kaikki kortit kirjoitettu,ovat postitusta vaille valmiita. Neljään korttiin pitää vielä merkit hommata ja ei muuta kuin punainenkuori postiin.Tänään järkkäsin poikien jouluyllärit numero järkkään ja enään sukat paikoillaan ja ei muuta kuin odottamaan joulukuun 1päivää.

Eilen kiinnitin huomiota että kuinka paljon telkussa näkyy joulumainoksia.Ja muutama jopa tuli bongattua.Coca-colan joulumainos oli taas perus hyvä itsensä,silja linen mainos pyörinyt pariviikkoa jo,sekä eilen näin k-kaupan mainoksen.Onkohan muita jouluisia mainoksia vielä tullut telkusta ulos???

Ensi viikolla lähtee viimeinen salainen jouluystävä paketti matkaan.Nopeesti meni sekin vaihto...Omasta paristani en tiedä mitään en osaa yhtään yhdistää kuka se voisi olla mutta minun juttuni se ihminen ainakin tietää.Joka ikinen paketti ollut niin ihana.Itse paljastuin ennen aikojani,kiitos siitä kuuluu postille.Mutta eipä tuo mitään ainakaan haitannut lahjan saajaa,onneksi.

Huomenna ajattelin taas miettiä vähän lahjoja ihmisille.En tajuu miten voi tänä vuonna lyödä niin tyhjää,joka vuosi olen aina jotain keksinyt mutta tänä vuonna en mitään.Okei pikkuveljelle tiedän mitä ostan senkin idean sain eilen,mutta sitten olisi vielä yksi pikkuveli,yksi isoveli,äiti,mieheni...vaikeaa.Ideoita saa laittaa.Tosin käsistäni en ole hyvä niin käsityö ideat voi kuopa täysin.Mutta ehkä huomenna kaupassa jotain löytyy,siis niiden perus dödö pakkauksien lisäksi ;)