Niin se tänäkin vuonna yllätti.Tuli pieni jouluähky eli eilen lähti viimeiset koristeet sekä kuusi pois.No saapahan aloittaa uudenvuoden puhtaalta pöydältä.Pihalle jätin valot ja ne saakin siellä olla niin pitkään kun lunta riittää.Vähän tyhjää ja kolkkoa taas tuli kun joulun riisui pois.Niin kun joka vuonna sitä.

Joulu oli kerrassaan mahtava.Ruokaa oli riittämiin,kinkku loppui 26 päivä,alkupalat oli tietenkin taas tämänkin joulun hitti.

Viimeisiä joululauluja kuuntelen jouluradion kautta ja sitten saa riittää pikku hiljaa.Alkaa odottamaan kesää ja sitä kautta uutta joulua.

IMG_05601.jpg

Ei siitä kyllä ylipääse että jouluna koti on niin tunnelmallinen.

IMG_05551.jpg

Valkoinenkuusi kyllä toimi tänä vuonna todella hyvin,jopa niin hyvin että miettii että jospa sittenkin vielä ensivuonna.Mutta kun tietää että varastossa odottaa uusi kuusi jonka sain ystävältäni.Se on juurikin se aivan mahtava jenkkityylinen josta olen täällä joskus hehkuttanut.Uskon vahvasti että se kyllä voittaa ensivuonna ja pitäähän se saada näytille.

Ruokapöytä oli meillä tänä vuonna erittäin hillitty koristeineen.Mutta tykkäsin jotenkin.Ei liikaa mitään mutta tunnelmaa sitäkin enemmän.

IMG_05671.jpg

IMG_05691.jpg

IMG_05711.jpg

Kyllä tämä joulu oli taas yksi parhaimmista.Ja sen muistaa myös siitäkin että pitkään aikaa vantaalla oli valkoinen joulu.Lunta oli todella paljon.

Mitä tekisin ensijouluna toisin?Hmm...viime vuonna lupasin että kuuntelen joululauluja enemmän.Ja se toteutui,jouluradio pauhasi koko joulun päällä ja levyjä soiteltiin marraskuun alusta asti.Mutta sitä glögiä en juonut kertaakaan,käsittämätöntä :DJospa sitten lupaan että 1.12.2015 juon sen vuoden ensimmäisen glögi lasillisen.

Kiitos taas kerran kaikille lukijoilleni mahtavasta joulusta.Itse jään langoille vielä seuraa muiden jouluhöperöiden juttuja ja palaan asiaan sitten kun tulee joulua ikävä.Ja muistakaa miettiä haluaako joku olla ensijouluna parini joulukalenteri vaihdossa.