Niinhän siinä sitten kävi että viikkoa ennen joulua sairastuin todella pahaan keuhkokuumeeseen.Kirjoittelut jäi ja suurin osa kuvista jäi myös ottamatta.Harmittaa niin paljon...

Toki sitä sai nauttia joulusta mutta puolikuntoisena.Osallistuin joulun alla moniin vaihtoihin ja heti tähän alkuun iso KIITOS kaikille joilta lahjat sain.Kuvia piti olla mutta noh ei niitä nyt sitten kamerassa olekkaan.Todella paljon harmittaa...Mutta onneksi joulu 2016 tekee tuloaan.

Muutaman kuvan sain etsittyä aatosta kuitenkin,onneksi.

Paljon oli lahjoja tänä vuonna taas kertynyt,vaikka ajattelin että kerrankin oli pysynyt aisoissa nämä hommat.Mutta eipä pysynyt,ja mitä sitten jouluna kuuluu olla lahjoja.

081.jpg

073.jpg

Miten sitä ei muista yhtään tätä aikaa tästä joulusta...Ihan tulee paha fiilis kun yksi joulu meni vain ohi.Sen verran ainakin päätin että kyllä valkoinenkuusi on meidän juttu.Ensivuonna siis nurkkaan pääsee tuttu ja kaunis valkoinenkuusi.Ale myynneistä ostin siihen jopa valot,vaalealla johdolla ;)

070.jpg

Jouluaatto alkoi meillä noin kello 11.00 aamupuurolla sekä piirakoilla,muutamat lahjat avattiin toki myös.

078.jpg

079.jpg

075.jpg

Tänä vuonna mietin aluksi että olikohan joulupöytä liian pliisu,mutta ei kyllä yhtään ollut.Tykkäsin nyt kun jälkikäteen kuvia fiilistelee.Ensivuonna taatusti samalla tavalla mennään.

080.jpg

082.jpg

Ruoka syötiin sitten siinä 16-17,molemmat pikkuveljemme tulivat meille silloin.Syötiin ja availtiin lahjat.Jossain välissä iltaa naapurit tulivat meille hetkeksi viettää aikaa.Kilistelimme lasit skumppaa joululle ja oltiin vain ja nautittiin.

25päivä jatkui joulu sitten veljeni luona.Pukki saapui sinne 14.00...availtiin lahjoja ja sen jälkeen kävimme pöytään.Tarjolla oli kinkkua,lihaa,perunaa,nuudelia,kaloja,pateeta,alkupaloja,lihapullia,nakkeja,laatikoita...Oi voi kaikkea hyvää.Iltaan asti siellä sitten meni pelejä pelatessa ja suklaata syöden.

26.päivä käytiin sitten miehen äidillä syömässä viimeiset joulun rippeet.Kotiin kun pääsin oli jotenkin tyhjä olo,ei yhtään joulu fiilistä jäljellä.Kyllä se on pahin painajainen jouluihmiselle sairastua juuri ennen joulua,ainakin omasta mielestäni.

Mutta nyt voin alkaa miettiä joulua 2016.Esim kalenterin meinasin tänäkin vuonna jollekkin tehdä,onko halukkaita joku alkaa minulle pariksi?